Innovatiedag op locatie – 30 mei 2012

Het Veenweiden Innovatiecentrum (VIC) organiseert samen met PPP-Agro Advies, Koeien & Kansen, De Samenwerking, Loonbedrijf De Vries, en Wageningen UR Livestock Research de 6e Innovatiedag en dan wel op locatie!

We tonen u de nieuwste ervaringen en (tussen) resultaten van de Koeien & Kansen deelnemers op veen. We presenteren de resultaten van een uitgebreid demoveld (kunst)meststoffen inclusief de Xtra-N kunstmestvervanger.

U wordt bijgepraat over de resultaten van 7 jaar onderzoek naar onderwaterdrainage. Dit onderzoek heeft namelijk aangetoond dat onderwaterdrainage goed is voor zowel de bodemdaling als de veehouder. Ook bij De Vries in Stolwijk zijn proefvelden aangelegd. De vier verschillende machines om drainage mee aan te leggen zullen worden gedemonstreerd. Welke drainage techniek voldoet aan uw verwachtingen?


Programma

Op woensdag 30 mei ’s ochtends starten we het programma om 10.00 uur. In de middag begint het (zelfde) programma om 13.30 uur. De Locatie is het melkveebedrijf van Marinus, Arja en Guido de Vries, Benedenheulseweg 31, 2821 LV Stolwijk

We zien u graag op woensdag 30 mei!

Team PPP-Agro Advies, VIC, Loonbedrijf de Vries en De Samenwerking en Wageningen UR Livestock Research

www.desamenwerking.nl
www.ppp-agro.nl
www.asg.wur.nl
www.veenweiden.nl
www.koeienkansen.nl

Deze dag is mogelijk door bijdrages van ministerie EL&I en provincie Zuid-Holland.