Vergaderen in Zegveld:
rust en ruimte

Op ons Veenweiden Innovatiecentrum kunt u in alle rust vergaderen en heeft u alle ruimte voor inspiratie. Er zijn drie verschillende vergaderruimtes: een kleine vergaderruimte voor maximaal 10 personen, een middelgrote vergaderzaal voor maximaal 40 personen en een grote congreszaal voor maximaal 130 personen. In dit overzicht zijn diverse opties voor opstelling van de zaal te vinden, in overleg zijn ook andere opstellingen mogelijk.

Technische zaken zoals beamers, geluidsinstallaties en flipovers zijn allemaal standaard aanwezig en ook de catering wordt geheel verzorgd. Kortom, zorgeloos vergaderen voor een optimaal resultaat.

  • Veldzichtzaal
    tot 80 personen, Euro 80,- per dagdeel.
    80-130 personen, Euro 185,- per dagdeel.
  • Broekpolderzaal
    maximaal 40 personen, Euro 80,- per dagdeel.
  • Tienhovenzaal
    maximaal 10 personen, Euro 50,- per dagdeel.

Heeft u vragen of wilt u een zaal reserveren, dan kunt u mailen naar anna@veenweiden.nl.

 

Eventueel te reserveren hulpmiddelen

  • Beamer, laptop, Flip-over en geluidsinstallatie, allen gratis.

 

Cateringmogelijkheden

  • Koffie/thee + cake Euro 2,50 per persoon
  • Fris, Euro 1,50 per stuk
  • Lunch (vanaf 10 personen), Euro 13,00 per persoon (self-service)
  • Diner (vanaf 16 personen), Euro 22,00 per persoon (self-service)

Gelieve 3 dagen van tevoren het definitieve aantal mensen voor de catering doorgeven (met een minimum aantal van 10 personen).

 

Rondleidingen e.d. aanvullend op zaalhuur
Een korte toelichting c.q. rondleiding over het bedrijf is mogelijk en geeft een echte meerwaarde aan het
bezoek. Per uur Euro 100,- extra. Afhankelijk van de wensen betreft het 1 á 2 uur. Voor inleidingen en excursies gelden andere tarieven.

 

Agentschap NL enthousiast over vergaderen bij het VIC

“Van harte bedankt voor jullie gastvrijheid. Diep verscholen in het Groene Hart ligt dat prachtige plekje waar je de natuur en haar kracht kunt beleven! Gelukkig was er een droog moment om de rondleiding te doen en meer te horen en zien over de duurzame rundvleesketen en inspanningen van de hele keten. Daarna hebben we mogen genieten van een heerlijke lunch met dito blaarkopvlees. Bedankt namens alle deelnemers!”